+40722550019 contact@verlinne.com
Free shipping on any order over 350 RON

Frequently Asked Questions

Comanda se face direct pe site, adăugând produsele dorite în coș și completând formularul de comandă. Îți recomandăm să îți creezi un cont pentru a putea urmări comenzile plasate. Poți alege să plătești cu cardul sau ramburs la curier.

Procesarea comenzii durează în jur de 5-10 zile lucrătoare. Dacă ai nevoie mai repede de produse, te rugăm să ne scrii și vom face tot posibilul să îți trimitem comanda mai repede.

Ai la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a returna un produs. Procesul de retur este simplu, iar restituirea banilor se efectueză în 5 zile lucrătoare de la data procesării returului.

Da. Dacă dorești să schimbi un produs, o poți face în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui. Te rugăm să ne scrii atunci când dorești să schimbi un produs.

Putem ajusta lungimea (inclusiv lungimea mânecii) pentru anumite produse. Te rugăm să ne scrii dacă dorești astfel de modificări.

Da. Folosim doar materiale naturale pentru felul în care acestea se simt pe piele și pentru că promovăm ideea de modă sustenabilă.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Browse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order NoteEdit Order Note
Add A Coupon

Add A Coupon

Coupon code will work on checkout page