DESPRE NOI

Verlinne este primul brand românesc de modă sustenabilă. A fost fondat din dorința de a crea piese vestimentare din materiale naturale care să fie apreciate și purtate timp îndelungat. Povestea Verlinne este în primul rând despre respectul față de oameni și față de mediul înconjurător.

verlinne-website-banner-materiale-folosite-matase

DE CE AM CREAT VERLINNE?

Credința noastră este că putem (re)găsi frumusețea simplității. Într-o lume a excesului, simplitatea poate fi cea care ne aduce bucurie autentică. Promovăm consumul conștient și responsabil și ne dorim ca fiecare produs care iese din atelierul nostru să aducă bucurie.

MISIUNEA NOASTRĂ

Creăm haine comode, versatile, ușor de asortat și de purtat, care nu limitează exprimarea feminității la un stil anume. Toate produsele sunt lucrate cu grijă, numai din materiale rezistente, astfel încât să poată fi purtate ani la rând.

MATERIALE FOLOSITE

Toate produsele VERLINNE sunt realizate din materiale naturale. În realizarea pieselor vestimentare folosim in, lână, cânepă, bumbac, mătase, TENCEL. Sunt materiale naturale și sustenabile. Piesele create din acestea, întreținute corect, pot fi purtate ani la rând.