ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva din cele mai des întâlnite întrebări ale clientelor noastre:

Toate produsele sunt din materiale naturale?

Da. Folosim doar materiale naturale pentru felul în care acestea se simt pe piele și pentru că promovăm ideea de modă sustenabilă.

Cum comand, cum plătesc și cât durează procesarea comenzii?

Comanda se face direct pe site, adăugând produsele dorite în coș și completând formularul de comandă. Îți recomandăm să îți creezi un cont pentru a putea urmări comenzile plasate. Poți alege să plătești cu cardul sau ramburs la curier.

Procesarea comenzii durează în jur de 10-15 zile lucrătoare în această perioadă. Dacă ai nevoie mai repede de produse, te rugăm să ne scrii și vom face tot posibilul să îți trimitem comanda mai repede.

Se pot face ajustări sau modificări pentru anumite produse?

Putem ajusta lungimea (inclusiv lungimea mânecii) pentru anumite produse. Te rugăm să ne scrii dacă dorești astfel de modificări.

În cât timp pot returna un produs?

Ai la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a returna un produs. Procesul de retur este simplu, iar restituirea banilor se efectueză în 5 zile lucrătoare de la data procesării returului.

Se acceptă schimburi directe?

Da. Dacă dorești să schimbi un produs, o poți face în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui. Te rugăm să ne scrii atunci când dorești să schimbi un produs.

AI ALTE ÎNTREBĂRI?

Dacă nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta, ne poți lăsa un mesaj folosind formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns pentru tine!