LIVRARE

 

În funcție de produsele alese, termenul de procesare al comenzii este între 3 și 12 zile. Dacă dorești produsele mai repede, contactează-ne și vom încerca să găsim soluții ca să iți trimitem produsele în timp util.

Livrările în România se fac prin Urgent Cargus. Produsele comandate vor fi expediate la adresa specificată în procesul de finalizare a comenzii. Costul transportului este de 19 lei pentru expedierile în localitățile pentru care Urgent Cargus nu percepe taxă aferentă kilometrilor suplimentari. Pentru localitățile pentru care firma de curierat percepe taxă pentru kilometri suplimentari costul transportului se ajustează ținând cont de această taxă. În acest caz, te vom contacta telefonic pentru confirmare.

Livrările în afara României se fac prin serviciul Express DHL door to door. Timpul de tranzit al coletului este de cel mult 4 zile iar costul transportului este 120 de lei pentru comenzi din Europa si SUA si 140 de lei pentru tari din alte regiuni.

RETUR SI SCHIMB

Ne dorim să fii mulțumită de experiența VERLINNE și de produsele cumpărate. De aceea, dacă nu ești pe deplin mulțumită de ceea ce ai primit, poți returna produsele în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lor. 

 

Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care l-ai primit, având etichetele pe el, fără urme de uzură sau purtare, împreuna cu eventualele bonusuri, cadouri sau alte accesorii care au însoțit produsul.

Odată ajuns produsul înapoi la noi, in starea inițiala în care ți l-am trimis, nefolosit și cu etichetele pe el, în maximum 14 zile calendaristice iți vom returna în contul bancar indicat de către tine suma plătită pentru produsul returnat.

Costul expedierii returului către noi cade în sarcina ta.

În cazul în care dorești să schimbi un produs o poți face. Vei trimite înapoi produsul pe care dorești să îl schimbi (costul acestei expedieri cade in sarcina ta), noi pregătim noul produs și ti-l vom trimite fără ca tu să mai plătești taxă de transport.

Pentru a putea gestiona mai ușor returul sau schimbul te rugăm să ne anunți în scris, pe mail, decizia ta de a returna/schimba un produs. Te rugăm sa ne scrii pe contact@verlinne.com, cu subiectul RETUR, un mesaj în care să menționezi numele și prenumele pe care ai făcut comanda, detaliile bancare pentru a-ți putea transfera contravaloarea produsului returnat și alte informații pe care le consideri relevante.

 

Produsele personalizate nu pot fi returnate.

Nu suntem răspunzători pentru coletele primite în stare deteriorată datorită proastei manipulări din partea firmelor de coletărie cu care colaborăm.

Te rugăm să verifici cu atenție produsul înainte de a-l cumpăra. Încercam să menționăm cât mai multe detalii pentru a-ți fi de ajutor în luarea deciziei de a cumpăra. Dacă ai nelămuriri sau întrebări nu ezita să ne contactezi pe mail sau telefonic înainte de a plasa comanda.