Toate produsele VERLINNE sunt realizate din materiale naturale.
În realizarea pieselor vestimentare folosim in, lână, cânepă, bumbac, mătase, TENCEL. Sunt materiale naturale și sustenabile. Piesele create din acestea, întreținute corect, pot fi purtate ani la rând.

INUL pe care îl folosim este moale, are un aspect șifonat și este foarte rezistent în timp. Inul este unul dintre materialele cele mai potrivite pentru piele. Țesatura de in este perfectă pentru sezonul cald, dar poate fi purtată și adaptată cu succes unor ținute pentru sezonul rece.
Fibrele de in se prelucrează de mii de ani. În zilele noastre, în procesul de prelucrare a inului se folosesc mai puține resurse decât pentru obținerea altor tipuri de țesături.

LÂNA este un material regenerabil și durabil. Piesele realizate din lână, întreținute corect, pot fi purtate mulți ani. Fibrele de lână au caracteristici extraordinare. Lâna conține în mod natural lanolină și keratină, ambele având proprietăți antibacteriene și antimicrobiene. Fibrele de lână absorb vaporii și de aceea piesele din lână sunt recomandate iarna, contribuind la menținerea căldurii corpului. Totodată, hainele realizate din fire mai subțiri de lână pot fi purtate și în sezonul cald.

CÂNEPA Fiecare țesătura naturală se simte extraordinar pe piele, dar țesăturile care conțin cânepa dau o senzație aparte.

Țesătura de cânepă este extrem de durabilă; fibra de cânepă este de câteva ori mai rezistentă decât cea de bumbac.

MĂTASEA este și ea unul dintre cele mai rezistente materiale. Țesăturile de mătase sunt ușoare, lasă pielea să respire, sunt hipoalergenice și se simt minunat pe piele.

 

Toate aceste țesături au proprietăți care le fac sa fie mult mai potrivite pentru piele decât materialele sintetice iar purtarea pieselor realizate din astfel de materiale este un adevărat răsfăț pentru corp.

07 octombrie, 2020 — Coffeehouse Projects

Lasă un comentariu

Reminder: toate comentariile vor fi publicate după aprobare!