Ne dorim sa fii mulțumita de experienta VERLINNE si de produsele cumparate. De aceea, daca nu esti pe deplin multumita de ceea ce ai primit, poți returna produsele în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lor. Atenție! Produsul trebuie returnat în aceeasi stare in care l-ai primit, avand etichetele pe el, fara urme de uzura sau purtare, impreuna cu eventualele bonusuri, cadouri sau alte accesorii care au insotit produsul.

Odată ajuns produsul inapoi la noi, in starea initiala in care ti l-am trimis, nefolosit si cu etichetele pe el, in maximum 14 zile calendaristice iti vom returna in contul bancar indicat de catre tine suma platita pentru produsul returnat.

Costul expedierii returului cade în sarcina ta.

Pentru a putea gestiona mai usor returul te rugam sa ne anunti in scris, pe mail, privind decizia ta de a returna un produs. Te rugam sa ne scrii pe contact@verlinne.com, iar la subietul mesajului sa precizezi RETUR. In mesaj te rugam sa scrii datele tale de identificare de pe site, un numar de telefon la care te putem gasi si adresa de livrare la care a fost comandat produsul, precum si numărul de cont bancar in care doresti sa-ti returnam banii.

Produsele personalizate nu pot fi returnate.

Te rugam sa verifici cu atentie produsul inainte de a-l cumpăra. Incercam sa mentionam cat mai multe detalii pentru a-ti fi de ajutor in luarea deciziei de a cumpara. Daca ai nelamuriri sau intrebari nu ezita sa ne contactezi pe mail sau telefonic înainte de a plasa comanda.

Nu suntem raspunzatori pentru coletele primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram.

img_4938
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Inscrie-te ca sa afli noutatile
Sunt de acord ca datele mele, incluse în acest formular, vor fi procesate în scopuri de marketing și publicitate, în conformitate cu cerințele Legii nr. 677/2001, Legea nr. 506/2004 și GDPR (2016/679)