lin_toamna_2018-45-834x1024

Toate produsele VERLINNE sunt realizate din materiale naturale.
In realizarea pieselor vestimentare folosim in, lana, canepa, bumbac, matase. Sunt materiale naturale si sustenabile. Piesele create din acestea, intretinute corect, pot fi purtate ani la rand.

INUL pe care il folosim este moale, are un aspect sifonat si este foarte rezistent in timp. Inul este unul dintre materialele cele mai potrivite pentru piele. Tesatura de in este perfecta pentru sezonul cald, dar poate fi purtata si adaptata cu succes unor tinute pentru sezonul rece.
Fibrele de in se prelucreaza de mii de ani. In zilele noastre, in procesul de prelucrare a inului se folosesc mai putine resurse decat pentru obtinerea altor tipuri de tesaturi.

LANA este un material regenerabil si durabil. Piesele realizate din lana, intretinute corect, pot fi purtate multi ani. Fibrele de lana au caracteristici extraordinare. Lana contine in mod natural lanolina și keratina, ambele avand proprietati antibacteriene si antimicrobiene. Fibrele de lana absorb vaporii si de aceea piesele din lana sunt recomandate iarna, contribuind la mentinerea caldurii corpului. Totodata, hainele realizate din fibre mai subtiri de lana pot fi purtate si in sezonul cald.

CANEPA Fiecare tesatura naturala se simte extraordinar pe piele, dar tesaturile care contin canepa dau o senzatie aparte. Piesele realizate din aceste tesaturi sunt atat de moi si confortabile!
Tesatura de canepa este extrem de durabila; fibra de canepa este de cateva ori mai rezistenta decat cea de bumbac.

MATASEA din compozitia tesaturilor pe care le folosim este matase ecologica certificata. Matasea este si ea unul dintre cele mai rezistente materiale. Tesaturile de matase sunt usoare, lasa pielea sa respire si sunt hipoalergenice.

Toate aceste tesaturi au proprietati care le fac sa fie mult mai potrivite pentru piele decat materialele sintetice iar purtarea pieselor realizate din astfel de tesaturi este un adevarat rasfat pentru corp. Si, totodata, ne fac sa ne simtim si mai bine stiind ca suntem atenti la impactul asupra mediului inconjurator.

Toate produsele VERLINNE sunt lucrate manual, cu respect fata de natura si fata de oamenii implicati in producerea lor.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Inscrie-te ca sa afli noutatile
Sunt de acord ca datele mele, incluse în acest formular, vor fi procesate în scopuri de marketing și publicitate, în conformitate cu cerințele Legii nr. 677/2001, Legea nr. 506/2004 și GDPR (2016/679)