Noi stim deja despre rochia Oh Happy Day ca este un bestseller. Si stim si de ce este un bestseller. Dar povestea de azi este despre rochia Oh Happy Day vazuta prin ochii Nicoletei.
Nicoleta este creatoarea Fuiorului Fermecat.

„Fuioru’ Fermecat a fost creat acum 2 ani, din dragostea pentru cadourile lucrate manual, pentru oamenii frumosi ce aleg sa ofere bucurie si emotie. Mi-am dorit sa pornesc pe acest drum, din dorinta de a lasa ceva frumos in urma si din iubirea pentru oameni. Incerc astfel sa promovez valorile pe care le consider importante: bunatatea, recunostinta, simplitatea, bucuria si iubirea. Iar atunci cand inspiratia vine din oameni frumosi, din culori, din natura rezultatul imi bucura sufletul! De multe ori, las atelierul in spate si merg in cautarea inspiratiei in locuri linistite si pline de culoare.”

Pentru Nicoleta, rochia Oh Happy Day este … bucurie.

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Inscrie-te ca sa afli noutatile
Sunt de acord ca datele mele, incluse în acest formular, vor fi procesate în scopuri de marketing și publicitate, în conformitate cu cerințele Legii nr. 677/2001, Legea nr. 506/2004 și GDPR (2016/679)

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/r47326lin/verlinne.com/wp-content/themes/jupiter/framework/functions/general-functions.php on line 347